Ursus C330 FL
Farming Simulator 2013 New DLC Ursus Pack is released.Contains the following equipment: Ursus C-45, Ursus C-330, Ursus 5044, Ursus 8014H, Ursus 11024, Ursus 15014 and much more.This DLC compatible with the Windows and the Mac OS X version of Farming Simulator 2013. This New DLC Ursus Pack in 6 Ursus tractor, a front-loader tractor ursus, ursus brand trailer 2, 1 hay ursus brand machine, 1 bale collection Ursus brand machine, and more.
Ursus C330 FL
Witam, mam problem z odpaleniem Ursusa c330 po włożeniu kluczyka żadna lampka się nie pali, tak samo po przekręceniu hebelka nic rozrusznik stoi, próbowałem na krótko odpalić to rozrusznik działa ale tak jak by elektromagnes nie działał.Dziękuję za wszelkie informacje gdyż mam zapięty...
Witam mam problem z odpalaniem c330 . Musze długo kręcic rozrusznikiem żeby zapalił a jak zapali to chwile dymi na bialo i w ogóle nie wkręca się na obroty chociaż gaz jest na maxa ,tak jak by na jeden cylinder palił , po chwili wszystko wraca do normy i chodzi normalnie . Co sprawdzić?
Ojciec używa c330 wyprodukowanego w latach siedemdziesiątych od nowości. Z tego co mówił to akumulatory 2x6V ciągnik widział jedynie fabryczne, padły po kilku latach i od tego czasu był już jeden 12V, bo do takiego rodzina miała wtedy dojście, a był to towar deficytowy. Pojemności różne,...
Witam, ostatnio miałem problem w moim c330M z podnośnikiem hydraulicznym, jednak po wyczyszczeniu filtra problem znikł. Wczoraj podczas siania jechałem z opuszczonym siewnikiem na 1600 obr na 4 biegu nagle ursus stanął w miejscu - trzymałem tylko gaz po czym po 2 sek ruszył i za chwile znowu...
Witam ,otóż rozleciał się mój stary rozrusznik w c330 . Zakupiłem nowy ( szybkoobrotowy z przekładnią rozrusznik ) .Podłączyłem go tak jak stary i po przekręceniu startera słychać tylko Pyknięcie z rozrusznika . Postanowiłem zobaczyć ,czy na krótko kręci . Jasna sprawa ,że dałem...
Więc tak. Komop został z zajechanego silnika, wiązka silnika poszła z nowego, i zmieniłem koło na rozrządzie na wałku rozrządu. Tylko na takiej konfiguracji udało się odpalić silnik z czego samo koło nie dało żadnego efektu. Silnik bardzo źle pracuje, w sposób przerywany, coś jak ursus...
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mój ciągnik to wladimirec T25 A2. Mam odnośnie niego kilka pytań:1. Przestał mi wskazywać obrotomierz i chciałbym założyć ten z ursusa c330 i pytanie tylko czy będzie pasował? Jest po prostu ładniejszy :P2. Podczas odpalania bardzo mocno grzeje się...
Mam pytanie odnośnie tematu. Mianowicie Kupiłem c330 jakieś 3 lata temu i odpalał elegancko więc sie nie interesowałem jak u niego z instalacją.Teraz nie odpala mi i zauważyłem że mam - na masie a w schemacie +.Pytanie brzmi co poprzedni właściciel przerabiał aby to działało w tej...
Ta czasem trza odkręcić śrubę od tłoko-rozdzielacza i odpowietrzyć .A najlepiej założyć taką od ursusa C330 dedykowaną do wladyslawa wtedy i palenie lepsze a o regulacji obrotów nie wspomnę bo jest super , znajomy ma taką założoną i jest zadowolony żadnego patataj nie ma prawa zrobić...
Panowie, temat jest nie do ogarnięcia. Mechanicy rozkladają rece , pierwszy raz cos takiego widzieli. Ursus c330, silnik s312-c. Zrobiona kapitalka wszystko. wał-szlif, panewki nowe, tłoki tuleje nowe. Głowica po regeneracji szczelna, Wtryskiwacze po regeneracji, pompa wtryskowa po regeneracji.... 041b061a72